/ 01065050735

Centrum Silver+50 Women 100 Tab

السعر : 600 جنية مصري
عدد الكبسولات : 100 كبسولة
صناعة : امريكية
الشركة المنتجة : Centrum

المنتج الذى يحتوى على اكبر كمية من الفيتامينات و الاحماض الامينية و المعدن التى يحتاجها الجسم بعد سن الخمسين و التى صممت لتناسب المرأة بعد اكثر من ٣٠ سنة ابحاث بجانب الفوائد السابقة يزيد هذا المنتج فى ملاحظة انه و مع تقدم السيدات فى السن و تذبذب افراز الهرمونات و بداية انقطاع الحيض و انقطاعة الفعلى تقل نسبة الكالسيوم و قيتامين د بشكا خطير و هو السبب الاول لالام العضلات و العظام و الذى يتطور نع السن الى هشاشة و كسور معظمها يودى الى الوفاة لعدم الالتئام. لذللك يحتوى هذا المنتج على الكميات التى تناسب السيدات للحفاظ على صحة العظام من فيتامين د و كالسيوم..


About the product

  • Centrum Silver Women 50+ applies the latest nutritional science to bring you a complete multivitamin personalized for women 50+ and contains the most total nutrients among leading women's 50+ multivitamin brands.
  • Support Healthy Bones
  • Centrum Silver Women 50+ provides high levels of Calcium to help build strong bones.
  • Support Your Immune Function*
  • Centrum Silver Women 50+ contains vitamins A, C, E, Iron, Selenium, and Zinc help support immune

 

Product description

Centrum Silver multivitamins are age-adjusted with a broad spectrum of nutrients that help support the health of adults 50+. These key nutrients help support your heart,⁴ brain,⁵ and eyes.⁶* Plus, Centrum Silver is now verified non-GMO and gluten free.¹

Centrum Silver has our highest levels of vitamin D3, a preferred source of vitamin D. Centrum Silver is formulated with nutrients to help support bone strength² in women and muscle health³ in men.*

Backed by over 35 years of nutritional science, Centrum is one of the best doctor and pharmacist recommended multivitamin brands.

For the most important parts of you.


 

اترك تعليق

يجب تسجيل الدخول لإضافة تعليق.